Framaforms

Créez rapidement et simplement des formulaires en ligne

XEP pagesia

-Busquem pagesos/es que entenguin la proposta no només com a un suport/substitut de la seva activitat comercial, sinó que vulguin caminar plegats/es cap a l'objectiu de fer que aquesta xarxa funcioni, de trencar amb l'individualisme actual. 
 
També busquem persones que es vulguin dedicar a l'agricultura ecològica: que vulguin assumir la responsabilitat d'abastir setmanalment un nucli ecomunal local, de mínim 20 unitats familiars, amb cistelles de verdures ecològiques. Demanem un compromís mínim de 2 anys. En aquest cas, si us plau escriu-nos un correu indicant experiència (tot allò que penses que pots aportar), motivacions (per què t'agradaria comprometre't d'aquesta manera amb el projecte) i necessitats a cobrir (què t'hauria d'aportar la XEP) a rebostponent@riseup.net i ens posarem en contacte amb tu.
 
1 Début 2 Terminé
La forma jurídica de la XEP et pot servir de diferents maneres, segons la teva forma jurídica. Si no vols concretar, indica "altres".
Si a més d'escollir de la llista, vols comentar res, al final del formulari hi ha un espai per a "comentaris i observacions".
amb o sense segell
Si tens temps per participar fent tasques de gestió/coordinació indica'ns què se't dóna bé, què t'agradaria fer (hi ha moltes tasques a cobrir: recerca legal de les formes cooperatives; comunicació externa-difusió-xarxes socials; comunicació interna-enxarxament-butlletí; disseny gràfic; comptabilitat; suport i acompanyament d'alta de socis/es i nous nuclis ecomunals, grups de treball de projectes...)
Si pertanys a algun grup de consum o col·lectivitat que podria funcionar com a nucli ecomunal, indica quin.
No cedirem les teves dades a tercers, sinó que només les utilitzarem per entrar en contacte amb tu i per mantenir-te informat/da sobre com avancem.
Ne communiquez aucun mot de passe via Framaforms.