Framaforms

Créez rapidement et simplement des formulaires en ligne

Waarom en hoe mijn collectieve wijkproject te evalueren?

Hoe evaluatietools instellen en gebruiken? Waarvoor? Welke indicatoren kiezen? Hoe meet ik ze?

Online - Woensdag 9 juni van 19u30 tot 21u30

Het doel van deze opleiding is om u te helpen bij het identificeren en opzetten van een evaluatie- en opvolgingssysteem voor uw project, dat nuttig zal zijn voor zowel het beheren van uw project als het benadrukken van de behaalde resultaten en voor het beantwoorden van reportingverzoeken van Leefmilieu Brussel.

Na een inleiding over de uitdagingen van evaluatie en een theoretische basis, wordt u uitgenodigd om in de praktijk te experimenteren met methoden en hulpmiddelen die doorgaans worden gebruikt bij de evaluatie van projecten en zal u de indicatoren identificeren die nuttig zijn voor uw project. Daarna is er een moment voor uitwisseling voorzien om specifieke vragen te beantwoorden en voor uitwisseling tussen de deelnemers.

Voor wie?
Deze training is voor u bestemd als u deel uitmaakt van een participatieve duurzame wijk, een collectieve moestuin of compost of als u actief bent in een Zero Waste, Good Food of Groene Wijk burgerproject, zowel nieuwe als oude. Ze is voornamelijk bedoeld voor deelnemers van de projectoproep "Vooruit met de Wijk" maar staat open voor iedereen, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Prijs: Gratis
Deze training wordt door Espace Environnement gegeven in het kader van "Vooruit met de Wijk", met de steun van Leefmilieu Brussel.

Praktische informatie

Deze training gebeurt online op woensdag 9 juni van 19u30 tot 21u30.

  • Zorg ervoor dat uw internetverbinding stabiel is;
  • Zoek een rustige, comfortabele ruimte en neem iets te drinken bij de hand;
  • Het beste is dat elke persoon een eigen computer / smartphone heeft, met een micro en camera en een koptelefoon als u uw omgeving niet wil storen;
  • Zet uw webcam/camera aan zodat iedereen u kan zien.

Inschrijving
Gelieve het onderstaande formulier in te vullen en op te sturen om uw deelname te bevestigen en een link te krijgen om u in te loggen.
Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 personen.

De opleiding richt zich in de eerste plaats tot deelnemers van de projectoproep « Vooruit met de Wijk » maar is toegankelijk voor elk publiek onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.
Om te voldoen aan de nieuwe wetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens, zijn weverplicht om uw instemming te vragen voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens. Zonder deze instemming is het niet mogelijk om u in te schrijven voor een opleiding. U kan ook via e-mail contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming (privacy@environnement.brussels) of per post (Leefmilieu Brussel Privacy, Havenlaan 86C/3000, 1000 Brussel)

Contacter l'auteur⋅rice de ce formulaire

Pour contacter l'auteur⋅rice de ce formulaire, cliquez ici


Ne communiquez aucun mot de passe via Framaforms.