Framaforms

Créez rapidement et simplement des formulaires en ligne

Teixim Sant Quirze

0%
Benvolgut / Benvolguda,
L’Ajuntament de Sant Quirze Safaja et convida a participar en aquesta enquesta amb la finalitat de recollir propostes per fomentar la interrelació, la convivència i la cohesió social entre els veïns i les veïnes del poble.
L’enquesta consta de tres blocs de preguntes sobre diferents aspectes relacionats amb les relacions socials i comunitàries que es donen dins del poble, les activitats i interessos de veïns i veïnes així com dels diferents canals de comunicació per fer-ne ressò.
Les dades recollides permetran a l’Ajuntament de Sant Quirze saber quines accions són més necessàries i poden generar més interès per tal de facilitar aquestes sinergies entre veïns i veïnes i dinamitzar així la vida comunitària de les persones que viuen, treballen o passen temps a Sant Quirze.
Emplenar l’enquesta són uns 15 minuts aproximadament i agrairem molt la vostra col·laboració. Podeu respondre a l’enquesta, tant de forma digital com en paper, fins al 17 DE DESEMBRE. Moltes gràcies per la teva participació. Ajuntament de Sant Quirze Safaja

Contacter l'auteur⋅rice de ce formulaire

Pour contacter l'auteur⋅rice de ce formulaire, cliquez ici


Ne communiquez aucun mot de passe via Framaforms.