Preinscripció Eixams IV

 

Aquest és el formulari de preincripció d'Eixams IV, que es farà del 5 al 8 de desembre de 2019  a Cambrils. (Veure què és Eixams a : https://eixams.cat/benvingudes/)

 

Aquest formulari romandrà obert del 30 de setembre al 13 d'octubre. No s'admetran preinscripcions després d'aquesta data. 

 

Abans d'omplir el formulari, tingues en compte, si us plau, els següents punts:

 - Entenem que tothom hi participa a títol personal, tot i que si en algun moment o activitat vols parlar en nom d'algun col·lectiu, pots fer-ho.

 - Els formularis s'omplen de forma individual, encara que vinguis en grup o amb un col·lectiu. Si, per exemple, d'un col·lectiu veniu 5 persones, cal que ompliu 5 formularis diferents.

 - Omplert el formulari, t'hauràs PREINSCRIT. Fins que no rebis un e-mail de confirmació, la plaça no estarà encara confirmada. Si us plau, preinscriu-te només si realment tens intenció i disponibilitat per venir.

 - A partir del 21 d'octubre ens posarem en contacte via e-mail per confirmar la plaça o notificar-te que estàs en llista d'espera i potser tinguis plaça més endavant. Si us plau, revisa també la safata de correu brossa o spam ja que ens hem trobat en edicions anteriors que a algunes persones els arribava el correu allà.

- El període de pagament estarà obert del 21 al 28 d'octubre i s'haurà d'efectuar al compte corrent que et proporcionarem en el correu de confirmació de plaça. 

 - Eixams pretén ser un espai segur i per això hi ha un codi de conducta i és imprescindible que el llegiu abans de decidir si voleu o no participar a l'esdeveniment. NOTA IMPORTANT: Hi ha hagut alguns canvis en el codi de conducta des de l'última edició així que és imprescindible que qui ho va llegir en torni a fer una segona lectura.

Veureu que el formulari demana dades més personals com poden ser el gènere, l'edat o la zona de residència. Això és perquè volem fomentar la diversitat i afavorir la participació de persones atravessades per diferents eixos d'opressió i que, com a conseqüència, poden tenir més dificultats tant per venir com per sentir que l'espai és segur i còmode per elles. Si no comptéssim amb un criteri de baremació on es tenen en compte les diverses lluites polítiques que portem cadascuna de nosaltres a sobre, és molt probable que l'aplec acabés estant format principalment per persones provinents de classes més altes, blanques, homes, cis, neurotípiques i de zones urbanes (entre d'altres). Per a més informació consulteu els nostres criteris de baremació

Si per venir necessites que la teva mainada hi assisteixi o alguna persona t’acompanyi, si us plau especifica-ho a l'última pregunta del formulari.

Per qualsevol qüestió ens podeu contactar a: aplec@eixams.cat

Nom
El nom amb el que vols que ens dirigim a tu. Pots, si vols, especificar el/s pronom/s que uses.
Correu electrònic
Anota un compte de correu que consultis habitualment. Serà la nostra via de contacte principal. Només es permet un registre per cada compte de correu. En d'altres edicions hem constatat que alguns dels nostres correus arriben a la safata de correu brossa. Si us plau, revisa-la i marca el remitent com a "no és correu brossa".
Edat
Gènere
Interseccions
Més enllà de qüestions de gènere i territori, t'identifiques amb quelcom més que vulguis que tinguem en compte per fomentar més pluralitat a la trobada? (orientacions sexuals, ètnia, lloc d'origen, diversitat funcional, cossos no normatius, ruralitat, salut mental i neurodivergències, etc.)
Activismes
Volem que Eixams sigui un espai de trobada de persones implicades d'alguna manera en els eixos de defineixen l'aplec i en altres eixos crítics amb el sistema dominant. La manera de participar en aquestes corrents activistes són molt diverses i per això voldríem conèixer una mica més de tu i de quins són els teus àmbits d'interès/actuació. (Perdoneu que les categories de diversitat funcional i de sensellarisme/lluita contra la pobresa se'ns han ajuntat en una sola casella... A hores d'ara no ho podem canviar o la informació dels formularis ja escrits se'ns podria barrejar, si us plau responeu pensant en la opció que preferiu, ho podeu especificar a sota). De les següents línies d'activisme, digues si us plau quina és la teva vinculació:
Territori
Assistència prèvia
Si has assistit a anteriors edicions d'Eixams, pots indicar-nos quines?
Possibilitats econòmiques
La trobada té un cost total de 125€. Tot i que hem buscat la fórmula més econòmica possible, aquest any ens han augmentat el preu de la casa i per tant el cost total se n'ha vist afectat. De totes maneres, com en edicions passades, intentarem fer un sistema de pagament solidari, per tal que el preu de l'estada no sigui un factor excloent per la participació. No podem garantir-ho, tot dependrà de la quantitat de persones que puguin aportar un import extra per becar altres places. Per aquest motiu fem molt d'èmfasi que les persones que s'ho puguin permetre col·laborin econòmicament, ajudant així a que Eixams gaudeixi de diversitat i no sigui excloent.
Menú i intoleràncies alimentàries
Els menús d'Eixams d'aquest any són vegetarians amb opció vegana. Indica'ns quin voldràs i, si tens alguna intolerància o al·lèrgia, o necessites un menú especial, especifica-ho a sota.
Alguna cosa més que ens vulguis explicar?
Comentaris, dubtes, altres necessitats, assistència amb menors… Pots afegir aquí algun aclariment que creguis convenient d'alguna de les anteriors respostes. També pots afegir qualsevol comentari referent a la millora d'aquest formulari.
Samarretes?
Per tal d'ajudar a mantenir Eixams i aconseguir fons per beques hem pensat en la possibilitat de crear i vendre samarretes d'Eixams. Merxandatge bàsicament. Us voldríem preguntar si estaríeu interessades en comprar-ne una quan el disseny estigui acabat. Costarien uns 10€ cada una i més endavant us mostraríem una taula amb talles per poder escollir la més adequada així com el disseny en sí. Marcar la casella ara mateix no us obliga en cap cas a comprometre-us a comprar la samarreta, simplement ens ajuda a saber si és una idea que mola i té èxit o si en canvi millor la deixem estar.

Ne transmettez aucun mot de passe via Framaforms.