Preinscripció Eixams III

 

Aquest és el formulari de preincripció d'Eixams III, que es farà de l'1 al 4 de novembre de 2018  a Cambrils. (Veure què és Eixams a : http://www.eixams.cat)

 

Aquest formulari romandrà obert del 2 al 16 de setembre. No s'admetran preinscripcions després d'aquesta data.

 

Abans d'omplir el formulari, tingues en compte, si us plau, els següents punts:

 - Entenem que tothom hi participa a títol personal, tot i que si en algun moment o activitat vols parlar en nom d'algun col·lectiu, pots fer-ho.

 - Els formularis s'omplen de forma individual, encara que vinguis en grup o amb un col·lectiu. Si, per exemple, d'un col·lectiu veniu 5 persones, cal que ompliu 5 formularis diferents.

 - Omplert el formulari, t'hauràs PREINSCRIT. Fins que no rebis un e-mail de confirmació, la plaça no estarà encara confirmada. Si us plau, preinscriu-te només si realment tens intenció i disponibilitat per venir.

 - A partir del 20 de setembre ens posarem en contacte via e-mail per confirmar la plaça o notificar-te que estàs en llista d'espera i potser tinguis plaça més endavant. Si us plau, revisa també la safata de correu brossa o spam ja que ens hem trobat en edicions anteriors que a algunes persones els arribava el correu allà.

 - Eixams pretén ser un espai segur i per això hi ha un codi de conducta i és imprescindible que el llegiu abans de decidir si voleu o no participar a l'esdeveniment. NOTA IMPORTANT: Hi ha hagut alguns canvis en el codi de conducta des de l'última edició així que és imprescindible que qui ho va llegir en torni a fer una segona lectura.

Veureu que el formulari demana dades com el gènere i l'edat. Això és perquè volem poder controlar la proporció d'homes cis que participin a l'esdeveniment, i creiem que és important de cara a un intercanvi d'experiències i realitats el poder garantir la participació de persones d'un ventall d'edats com més ampli millor. Posem "Àrea metropolitana de Barcelona" com a territori amb el mateix propòsit; garantir que hi pot participar gent de tot arreu i que no s'ompli únicament amb gent de Barcelona i rodalies. 

Si per venir necessites que la teva mainada hi assisteixi o alguna persona t’acompanyi, si us plau especifica-ho a l'última pregunta del formulari.

Per qualsevol qüestió ens podeu contactar a: aplec@eixams.cat

Nom
El nom amb el que vols que ens dirigim a tu. Pots, si vols, especificar el/s pronom/s que uses.
Correu electrònic
Anota un compte de correu que consultis habitualment. Serà la nostra via de contacte principal. Només es permet un registre per cada compte de correu. En d'altres edicions hem constatat que alguns dels nostres correus arriben a la safata de correu brossa. Si us plau, revisa-la i marca el remitent com a "no és correu brossa".
Edat
Gènere
Interseccions
Més enllà de qüestions de gènere i territori, t'identifiques amb quelcom més que vulguis que tinguem en compte per fomentar més pluralitat a la trobada? (orientacions sexuals, ètnia, lloc d'origen, diversitat funcional, cossos no normatius, ruralitat, salut mental i neurodivergències, etc.)
Activismes
Volem que Eixams sigui un espai de trobada de persones implicades d'alguna manera en els eixos de defineixen l'aplec i en altres eixos crítics amb el sistema dominant. La manera de participar en aquestes corrents activistes són molt diverses i per això voldríem conèixer una mica més de tui de quins són els teus àmbits d'interès/actuació. De les següents línies d'activisme, digues si us plau quina és la teva vinculació:
Territori
Assistència prèvia
Si has assistit a anteriors edicions d'Eixams, pots indicar-nos quines?
Possibilitats econòmiques
La trobada té un cost total de 110€. Tot i que hem buscat la fórmula més econòmica possible, intentarem fer un sistema de pagament solidari, per tal que el preu de l'estada no sigui un factor excloent per la participació. No podem garantir-ho, tot dependrà de la quantitat de persones que puguin aportar un import extra per becar altres places.
Intoleràncies alimentàries
Els menús d'Eixams d'aquest any són vegans i amb productes de proximitat. SI tens alguna intolerància o al·lèrgia especifica-ho a sota.
Alguna cosa més que ens vulguis explicar?
Comentaris, dubtes, altres necessitats, assistència amb menors… Pots afegir aquí algun aclariment que creguis convenient d'alguna de les anteriors respostes. També pots afegir qualsevol comentari referent a la millora d'aquest formulari.

Ne transmettez aucun mot de passe via Framaforms.