Framaforms

Créez rapidement et simplement des formulaires en ligne

Message d'avertissement

Les soumissions de ce formulaire sont closes.

Pre-inscripcions EIXAMS V. Del 3 al 6 de desembre de 2021 a Cambrils

Aquest és el formulari de preinscripció de la cinquena edició d'Eixams, que es farà del 3 al 6 de desembre de 2021 a Cambrils, comarca del Baix Camp (Tarragona)

Abans d'emplenar el formulari, tingues en compte els següents punts:

 1. Entenem que tothom hi participa a títol personal, i de manera lliure i voluntària.
 2. Els formularis s'emplenen de forma individual, encara que vinguis en grup o amb un col·lectiu. Si, per exemple, d'un col·lectiu veniu 5 persones, cal que empleneu 5 formularis diferents, un a nom de cada persona participant.
 3. La participació en els tallers inicials de benvinguda i consentiment, que tindran lloc el divendres al vespre després de sopar, son condició indispensable per a participar en l'esdeveniment. Si no pots garantir l'arribada puntual i la participació en aquests tallers, preferim que no t'inscrigues.
 4. Un cop emplenat i enviat el formulari, veuràs una pantalla de confirmació que t'indicarà que el formulari s'ha enviat correctament. Si us plau, preinscriu-te només si realment tens intenció i disponibilitat per venir, per estalviar-nos la feina que suposa gestionar massa cancel·lacions.
 5. A partir del 20 de novembre rebràs un correu electrònic per confirmar-te si has obtingut una plaça o si estaràs en llista d'espera. En el cas de que obtinguis una plaça, disposaràs de tres dies hàbils per fer la transferència de l'import íntegre de la quota escollida o becada i enviar-nos el comprovant de pagament al correu aplec@eixams.cat. En cas que no facis la transferència en el temps indicat, la teva plaça serà assignada a la següent persona de la llista d'espera. Si estàs en llista d'espera, es possible que acabis tenint plaça ben entrat el novembre. En qualsevol cas, tancaremt el procés d'inscricpió el 30 de novembre. Si no has rebut el mail de confirmació de plaça, abans d'aquella data, es que no n'has obtingut una.
 6. La quota d'inscripció a la trobada es de 140 Euros, (34 € al dia per a la mainada). Aquesta quota inclou l'allotjament, l'alimentació, el material dels tallers i les assegurances de responsabilitat civil i d'accidents. No està inclòs el material COVID i tampoc els tests d'antígens que podrien caldre fer-los servir en cas de necessitat  i/o que la situació o les autoritats sanitàries ho aconsellessin. Per tant es possible que a l'arribada a l'Aplec us demanéssim que porteu test d'antígens, mascaretes, o gel hidroalcoholic, o haver-los de comprar allí mateix per a poder accedir a l'Aplec.
 7. Eixams prioritza la seguretat de totes les persones participants, per això hi ha un codi de conducta molt clar i important i d'obligatori compliment per a totes les persones participants. És imprescindible que el llegiu i n'accepteu les condicions abans de preinscriure-us. En cas de dubtes o aclariments podeu escriure'ns a aplec@eixams.cat
 8. EIXAMS prioritza la participació de persones que poden tenir alguna dificultat per a participar-hi o que pateixen algun tipus d'opressió. Es per això que veureu que el formulari demana dades sensibles, però que ens permetran aplicar uns criteris de baremació que podeu consultar en aquest enllaç, per assegurar una participació equitativa, facilitant la participació d'aquelles persones que patisquen alguna opressió, per davant de les més privilegiades. Per això és important que empleneu totes les dades que us demanem i que ens expliqueu la vostra situació per així poder aplicar la baremació correctament.
 9. D'altra banda, gestionem un SISTEMA DE BEQUES per tal que les persones en una situació econòmica precària també puguin gaudir d'EIXAMS. Convidem a tothom que s'ho pugui permetre, faci una aportació extraordinària en solidaritat amb les persones que no poden assumir el 100% de la quota.
 10. D'acord amb la legislació de protecció de dades i perquè som conscients de l'alta sensibilitat de les dades que ens faciliteu, aquestes dades seran tractades única i exclusivament per a la gestió de l'esdeveniment i no seran cedides a tercers en cap cas.
 11. És voluntat ferma de l'organització, assegurar-ne la seguretat de l'espai per a totes les participants i demanem el compromís i col·laboració de totes les persones assistents per aconseguir-ho.
 12. Si per poder assistir-hi necessites assistència, que alguna persona t’acompanyi o necessites portar la mainada i que algú t'ajudi a atendre-la, si us plau contacta’ns.


Si voleu contactar amb l'equip de l'organització per resoldre qualsevol dubte o aclariment, podeu fer-ho al correu: aplec@eixams.cat

Contacter l'auteur⋅rice de ce formulaire

Pour contacter l'auteur⋅rice de ce formulaire, cliquez ici


Ne communiquez aucun mot de passe via Framaforms.