Opleiding: Hoe mijn project plannen?

De principes en de verschillende stappen van de planning van een project begrijpen en toepassen

Bent u actief in een project van de oproep « Vooruit met de wijk »?
Deze opleidingen zijn voor u bestemd als u lid bent van een participatieve duurzame wijk, een
collectieve moestuin of compost, actief bent in de burgerprojecten Zero Waste en Good Food, de projecten van de Groene Wijken, of de Energie projecten, zowel nieuwe als oude

Doelstelling
De doelstelling van deze opleiding is om de principes en stappen voor de planning van een project te begrijpen en toe te passen.

Inhoud
Na een inleiding gewijd aan sleutelkwesties die toepasselijk zijn bij het beheer van een project, zullen technieken en tools worden uitgelegd en uitgevoerd om een planning samen te stellen gebaseerd op de projecten die door de deelnemers worden gedragen.

Sterkte punten
De deelnemers verwerven technieken en tools waarmee ze een eenvoudige en efficiënte planning kunnen maken voor hun project. Dit resultaat wordt verkregen door zich te baseren op de realiteit van de deelnemers, en in overeenstemming met hun behoeften.

Voorwaarde: geen

Wanneer?
Op woensdag 11 maart 2020 van 18u30 tot 21u30

Prijs: Gratis
Voor de praktische kant en om er een gezellig moment van te maken, aarzel niet om een drankje en een snack mee te nemen en dit met de anderen te delen.

Waar?
Réseau Transition: Hamerstraat 19 - 1000 Brussel

De opleiding wordt gegeven door Espace Environnement in het kader van Vooruit met de Wijk, met de steun van Leefmilieu Brussel.

Inschrijving

Gelieve het hieronderstaand formulier in te vullen en op te sturen om uw plaats te  reserveren voor de opleiding. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20. Uit respect voor de deelnemers en de organisatoren, vragen we u om te verwittigen in geval van verhindering.

De opleiding richt zich in de eerste plaats tot deelnemers van de projectoproep « Vooruit met de Wijk » maar is toegankelijk voor elk publiek onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.
Om te voldoen aan de nieuwe wetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens, zijn weverplicht om uw instemming te vragen voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens. Zonder deze instemming is het niet mogelijk om u in te schrijven voor een opleiding. U kan ook via e-mail contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming (privacy@environnement.brussels) of per post (Leefmilieu Brussel Privacy, Havenlaan 86C/3000, 1000 Brussel)

Contacter l'auteur du formulaire

Pour contacter l'auteur du formulaire, cliquez ici


Ne transmettez aucun mot de passe via Framaforms.