Framaforms

Créez rapidement et simplement des formulaires en ligne

Inscripció “Tecnologies: conflictes, fronteres i control social” / Inscripción "Tecnologías: conflicto, fronteras y control social"

(Más abajo en castellano)

 

(CAT) Els propers 20, 22 i 27 de març, de 15.30h a 17h (CET), apunta't a la formació en línia “Tecnologies: conflictes, fronteres i control social” organitzada per Novact – Institut Internacional per l’Acció Noviolenta i la FAS - Fundació Autònoma Solidària.  

Al llarg d’aquestes tres sessions reflexionarem sobre com les tecnologies estan presents a la ruta migratòria d’una persona que es veu forçada a marxar del seu país, situat a la zona del Mashreq, fins que arriba a Catalunya. Comptarem amb especialistes de Statewatch, Oxford Internet Instiute, porCausa, H3uristika, Centre Delàs...i molts més. 

Les sessions seran en català, castellà i anglès, en funció del/la ponent, i hi haurà traducció simultània al castellà.  

El programa és el següent:  

- 20/3/23 15.30h-17h Tecnologies al país d’origen  

- 22/3/23 15.30h-17h Tecnologies a les fronteres 

- 27/3/23 Tecnologies al país d’arribada 

Una vegada t’hagis apuntat rebràs el link del zoom.  

Moltes gràcies! 
 
------------------------------------------ 

(CAST) Los próximos 20, 22 y 27 de marzo, de 15.30h a 17h (CET), apúntate a la formación online “Tecnologías: conflictos, fronteras y control social” organizada por Novact – Instituto Internacional por la AcciónNoviolenta y la FAS -Fundación Autónoma Solidaria. 


A lo largo de estas tres sesiones reflexionaremos sobre cómo las tecnologías están presentes en la ruta migratoria de una persona que se ve forzada a irse de su país, situado en la zona del Mashreq, hasta que llega a Cataluña. Contaremos con especialistas de Statewatch, Centre Delàs, Oxford Internet Instiute, porCausa, H3uristika...y muchos más. 


Las sesiones serán en catalán, castellano e inglés, en función del ponente, y habrá traducción simultánea al catalán y al castellano. 


El programa es el siguiente: 


- 20/3/23 15.30h-17h Tecnologías en el país de origen 

- 22/3/23 15.30h-17h Tecnologías en las fronteras 

- 27/3/23 Tecnologías en el país de llegada

 
Una vez que te hayas apuntado recibirás el link del zoom. 


¡Muchas gracias! 

 
1 Début 2 Terminé
Ne communiquez aucun mot de passe via Framaforms.