Framaforms

Créez rapidement et simplement des formulaires en ligne

Initiatieprogramma voor de oprichting van een onderneming voor jonge kandidaat-ondernemers in Etterbeek

Neem deel aan het programma voor kandidaat-ondernemers dat de gemeente Etterbeek organiseert in samenwerking met de gespecialiseerde externe partner CREDAL met als doel om jonge projectontwerpers, zelfstandigen of bedrijfsoprichters te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun ideeën.

Wat? Een coachingprogramma dat je gedurende 8 weken de sleutels tot het ondernemerschap aanreikt (workshops, lezingen, getuigenissen, mastermind) en  enkele evenementen ter versterking van de cursus (thematische workshops, netwerkactiviteiten)

Programma in het Frans – materiaal beschikbaar in het Nederlands en/of Engels

Wie? Voor kandidaten tussen 18 en 35 jaar met interesse voor het ondernemerschap en een verankering in Etterbeek

Wanneer? Van 24 januari 2022 tot 21 maart 2022 (een halve dag per week)

Waar? In het Ondernemershuis (Innov'ette) – Vijverstraat 131, 1040 Etterbeek (vergaderzalen, bubbels, ontspanningsruimte, uitgeruste keukenhoek en nog vele andere voorzieningen voor de deelnemers en de lesgevers)

Het groepsprogramma is gratis.
Aangezien de plaatsen beperkt zijn tot 15 deelnemers wordt een “no-show fee” van 100 euro gevraagd met als enige doel om te garanderen dat de geselecteerde kandidaten deelnemen aan het programma. Dit bedrag wordt volledig terugbetaald aan de kandidaten die het volledige programma hebben gevolgd.

Inschrijven tot 07/01/2021
Als je vragen hebt, kan je contact opnemen met de dienst Middenstand (middenstand@etterbeek.brussels).

Bescherming van persoonsgegevens

Jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt door de dienst Middenstand in het kader van deze kandidatuuroproep voor het initiatieprogramma voor de oprichting van een onderneming. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden.
Je kan op elk moment vragen om je gegevens te verbeteren of te verwijderen door contact op te nemen via e-mail naar middenstand@etterbeek.brussels.
Met vragen over de verwerking van je gegevens kan je ook terecht bij onze functionaris voor gegevensbescherming: dpo@etterbeek.brussels.

 
1 Début 2 Terminé
Identificatie
Motivatie
Thema's
Les fichiers doivent peser moins de 2 Mo.
Extensions autorisées : jpg jpeg pdf doc docx odt zip.

Contacter l'auteur⋅rice de ce formulaire

Pour contacter l'auteur⋅rice de ce formulaire, cliquez ici


Ne communiquez aucun mot de passe via Framaforms.