Framaforms

Créez rapidement et simplement des formulaires en ligne

Gondolatok éjszakája - online kerekasztal/Nuit des idées - Table ronde en ligne

Távol – de közel: a digitális-e a megolúció ?

Online kerekasztal

2021. január 28. 17:00 – 18:30

Az időhiány/anyagiak vagy egészségügyi akadályok lehetetlenné teszik, hogy újból találkozhassunk a széles e világon élő szeretteinkkel? Az új technológiák és az internet megoldást kínálhatnak ezekre a problémákra ... Tényleg biztosak vagyunk ebben? A digitális technológia lehetővé teszi számunkra, hogy mindenkivel kommunikáljunk, különféle témákat ismerhessünk meg, és akár távolról is dolgozzunk. De vajon eszköz ez, vagy csapda? Avagy az utazás ellehetetlenedése elősegíti-e a közeli értékek újrafelfedezését ? Ez-e az evolúciós megoldás?

 

Se rapprocher : le numérique une solu – évolution ?

Table-ronde en ligne

17h00-18h30 le 28 Janvier 2021

Impossibilité de revoir ses proches aux quatre coins du monde, par manque de temps, ou en raison des conditions sanitaires ? Les nouvelles technologies et Internet proposent autant de solutions pour communiquer en temps réel avec le monde entier, s’informer, ou encore travailler à distance. La situation épidémique cette année a provoqué une accélération de ces phénomènes. Mais est-ce un atout, ou un piège ? Par ailleurs, l’impossibilité de voyager nous permet-elle de redécouvrir le proche ?

 
1 Regisztráció / Enregistrement 2 Terminé
A kérdőív kitöltésével elfogadom, hogy az itt megadott adataim arra szolgálnak, hogy tájékoztatást kaphassak a 2021. január 28.-ára tervezett online eseménnyel kapcsolatban, és más célból nem felhasználhatóak. / En remplissant ce formulaire, j’accepte que les informations saisies soient utilisées pour permettre de m’envoyer des informations en lien avec l’événement organisé le 28 janvier 2021 enligne. Mes données ne seront pas utilisées à d'autres fins.
Ne communiquez aucun mot de passe via Framaforms.