Framaforms

Créez rapidement et simplement des formulaires en ligne

Formulari d'inscripció a l'acte 'Donem resposta a l'emergència climàtica'. Celler cooperatiu Sant Cugat 5 juny 2021

Acte adreçat a tots els públics (escape-town + teatre-social + Fira ESS), que té per objectiu fer-nos conscients de la nostra petjada ecològica i aportar coneixement i solucions des de l’economia social i solidària (ESS) i el cooperativisme. Inscripció lliure i gratuïta.

Per causa de la pandèmia cal inscriure-s'hi tant si es ve a l'escape-town d'10:45h a 12h, com per participar en l'acció de teatre-social de 12h a 13h. La inscripció a una de les dues activitats, dóna dret a quedar-se a la resta d'activitats previstes. Al final de l'acte es farà entrega dels premis als equips participants a l'Escape Town (cistella productes de l'ESS cooperativa)

Organitza l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i la Xarxa d'Economia Solidària (XES StQ). Amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat

Fichiers attachés: 
 
1 Sant Cugat 5 juny 2021. Hora d'inici: 10:45h. LLoc: Celler cooperatiu. C/Sant Medir, 24) 2 Terminé
Si ja has format un equip (màxim 6 persones, mínim 3 persones), cal que ens ho indiquis aquí i ens facilitis el nom que us heu posat a la següent casella (recorda que cal que us hi inscriviu tots els membres que en formeu part, amb el mateix nom d'equip) Si tan sols vols venir a la sessió de teatre social, també cal que ens ho indiquis.
Acte organitzat per l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.

Contacter l'auteur⋅rice de ce formulaire

Pour contacter l'auteur⋅rice de ce formulaire, cliquez ici


Ne communiquez aucun mot de passe via Framaforms.