2na JORNADA EMERGÈNCIA CLIMÀTICA! Eines per actuar juntes

Per a més informació podeu consultar la web www.emergenciaclimatica.tk i www.calcases.info

El mail només el farem servir per contactar amb tu i per a possibles futures convocatòries sobre emergència climàtica o temes relacionats amb la jornada.
Les places als tallers és limitada es faran per ordre d'inscripció, intentarem que tothom estigui en la primera o segona opció que vulgui fer
Hi haurà un espai per a les criatures i depenent de les necessitats que hi hagi, l'espai serà autogestionat entre les mateixes participants de les jornades o buscarem persones externes per fer-se càrrec de l'espai de criança, ludoteca... En tot cas aquest espai estarà disponible ja sigui autogestionat entre les participants o amb persones externes.
Et quedaràs a menjar i dormir? (El menjar serà ecològic, vegetarià i de proximitat, té un cost de 8€/àpat. Si no pots pagar-ho pots portar-te tupper o parlar amb nosaltres!
També podeu matisar les respostes si l'inscripció es de'un gruop de persones i no totes fan el amteix.
per temes de transport posem a la disposició dels inscrits un pad (https://bit.ly/2SZ4Th9) per a poder fer demandes de necessitats de transport o oferiment de places per a omplir els vehicles.

Ne transmettez aucun mot de passe via Framaforms.