Message d'avertissement

Contenu expiré (date d'expiration : sam, 07/12/2019 - 00:00 ). Pour comprendre pourquoi, allez voir la page Limitations.

12/09: Infosessie "Vooruit met de wijk" in Anderlecht

Welkom,

Hieronder vindt u het inschrijvingsformulier voor de eerste infosessie van de projectoproep Vooruit met de wijk die doorgaat op 12 september 2019 in Anderlecht.

De gemeenten die op deze avond worden vertegenwoordigt zijn : Anderlecht, Vorst, Molenbeek, Sint-Gilis.
Bewoners van de andere brusselse gemeenten mogen deze sessie ook bijwonen.
Als u sessie dichter bij u in de buurt wil bijwonen, vindt u informatie over de 4 infosessie die tot half september worden georganiseerd en over de projectoproep op die pagina : https://vooruitmetdewijk.brussels/burgerprojectoproep/

Tijdens deze avond krijgt u de kans om te praten over uw projecten en al uw vragen te stellen.
De avond zal doorgaan in de vorm van gesprekstafels waar u zal kennismaken met :

- De themaverantwoordelijken van Vooruit met de Wijk die u de projectoproep en de verschillende thema's concreet zullen voorstellen, vertrekkend uit een gesprek over uw projecten.

- Een verantwoordelijke van uw gemeente. De ideale gelegenheid om banden te scheppen met uw gemeente vanaf het begin van uw project en samen te bespreken welke steun ze kan bieden, met name voor kwesties betreffende de administratieve verplichtingen (aanvraag voor het gebruik van een terrein organisatie van een evenement in de openbare ruimte, toelating voor het plaatsen van bakken in de openbare ruimte), of andere vormen van steuns zoals de terbeschikkingstelling van een ruimte, communicatie, in verband brengen met andere projecten.

Schrijf u in voor deze informatiesessie via dit formulier :

Waar ? 94, Wayezstraat, 1070 Anderlecht

Wanneer ? Donderdag 12 september van 18:30 tot 20:30

Om te voldoen aan de nieuwe wetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens, zijn weverplicht om uw instemming te vragen voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens. U kan ook via e-mail contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming (privacy@environnement.brussels) of per post (Leefmilieu Brussel Privacy, Havenlaan 86C/3000, 1000 Brussel)

Ne transmettez aucun mot de passe via Framaforms.